Bakisdag/ ”alla hjärtans dag”

Jag vaknar upp med oklara minnen av gårdagen, ja Mi och P-nilla bjöd inte bara på en spektakulär måltid – nej det bjöds även på Champagne, rött vin, vitt vin och konjak!!!”

Hur som helst så hade vi en otroligt rolig kväll och mina smaklökar än än idag i eufori efter pilgrimsmussels-förrätten och den underbara torsk-huvud-rätten.

Idag så är jag inte bara bakis nej jag tar också fel på dagen och sänder ut en inbjudan till alla-hjärtans-familje-lunch (det är i morgon får jag lära mig) Nåväl det blir taco, vilket är något jag sällan gör då jag inte är så förtjust i det mexikanska köket. Men med lite knep och knåp (hackad färsk ananas var för övrigt toppen) så tar inte den äckliga taco-kryddan över. Ha en underbar dan före alla-hjärtans-dag nu. Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.