Bokrelease med Mariana Vnuk

Idag efter jobbet så cyklar jag i all hast till Kulturcentrum Ebeneser för att hinna till bok-releasen av Mariana Vnuks bok ”Action”. Jag har missat lite och kommer först av alla och typ en timme innan det drar igång. På inbjudan står:

Kommunikationsbyrån Vinter och Mariana Vnuk, Oh My, bjuder in till afterwork och release för boken Action! En handbok för normkreativitet och inkluderande kommunikation.
Action! är resultatet av både frustration och skam över den egna branschens brist på mångfald och jämlikhet. En guide för alla de som känner att något skaver. För arbetsplatser som är för likriktade. För grupper som behöver förbättra sin kultur. Och för de som vill optimera sin kreativitet, nå sina kunder bättre eller helt enkelt kommunicera mer schysst och inkluderande.

Tack Mariana och alla inblandade, ja jag hann inte vara med på allt (pga min tidsplanering) då jag även skulle hinna ta med Vincento (med nya glasögon) och Emme på restaurang. Tack Torsdag, nu återstår blott EN dag innan semestern börjar. Tjoho!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.