En sista dag

Det är sista dagen i Nice och vi käkar frukost och beger oss sedan ner på stranden för att absorbera sol, vatten och denna underbara stad. Ååå jag kommer att sakna detta ställe, ja det är först i slutet av Augusti då vi ska hit igen.

Efter att vi ätit lunch på stranden så har min hy fått nog och jag traskar hem för att ta itu med nu-drar-vi-städningen och jag rensar ut ur kyl, frys och allehanda lådor.

Just det, blommorna ska vattnas, fönstren ska putsas – men nu paus innan det blir dags för toaletterna, dammsug och vask.

Klockan är nu fyra och Chaka-L och Zeb har inte ännu tagit sig hem från stranden och något säger mig att de kommer att ha bränt sig rejält. Jag häller upp ett glas vin till mig själv för att skåla med denna vackra stad, ja ta en titt på filmen här invid – det är glimtar från min promenad hem från stranden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *