En tillsynes oskyldig räka

Det är sista dagen här i Venice / L.A innan det är dags att flyga hem och dagen börjar på bästa sätt med ett morgondopp. När vi sedan sätter oss i bilen på väg till ett frukoststället (LA är alldeles för stort) så börjar jag må illa. Bakis? Hm, ja visst blev det en drink och några glas vin igår. När sedan frukosten serveras så får jag kallsvettningar i kroppen och måste rusa på toaletten. Det som sedan händer gör jag bäst i att inte beskriva, men något i mig vill inte vara kvar. Jag bestämmer mig för att syndabocken är en räka som jag fick i mig i går (vem är så klantig att man beställer in skaldjur när det är över 30 grader varmt? = jag)

Zeb skjutsar mig åter på hotellet där jag bäddar ner mig och tycker synd om mig själv, ja målet är att bli tipp-tipp till ikväll för då ska vi ut på en av våra favorit-restauranger Tar & Roses.

Wish me luck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *