Ett måndags-smakprov

Måndag. Visst är ni med mig, visst hakar ni på?

Dagens il kommer i form av ett mess från min musikproducent Tomas Isacsson. Han presenterar ett förslag på min och Beths sång till nästa föreställning ”I dur & moll längs Vitåälven” och jag blir så lycklig.

Så här jobbar vi. Jag skriver en sång och sänder text och ackord till honom. Tomas tar sedan hand om detta och arrangerar sången med de instrument som sången kan kräva. Än så länge är det bara piano och kanske kommer det bara att bli just ett piano. Det vet vi inte ännu. Men vi är på gång. NIO sånger är klara som ska gå genom Tomas kvarn och jag är lika nervös som uppspelt hur allt kommer att gestaltas.

Visst har ni gjort en anteckning om att biljetterna för november-föreställningen släpps 26/5 (12.00) på Norrbottensteatern?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *