Ett norrskens-bröllop

Upp i ottan och raka spåret mot Piteå, där Zebs systerdotter gifter sig. Bruduppsättning, make-up och tre brudnäbbar hinner vi med innan lunch och sedan är det powernap en timme innan vigseln brakar igång. Runt omkring mig går kattmamman och fyra urgulliga kattungar och jag är glad att vi kan ha dörrarna öppna då jag är så katt-allergisk.
MEN lagom i kyrkan så tar allergin ut sin rätt och mina ögon blir svullna och svåra att öppna, men då har jag tur att kvinnan invid mig har allergimedicin med sig!

Efter en fin vigsen, med underbar sång (även om organisten tar i på en sångs sista vers så att man hade behövt öronkåpor) så är det dags för Zeb att steppa in som toastmaster tillsammans med brudens brors pojkvän.

Middagen blir de-luxe, ja de har beställt en buffé från Järnspisen. Lagom när dansen ska börja så sätter vi oss i bilen (och jag lovar Zeb att hålla mig vaken – vilket jag nästan håller) och styr vi hem i Norrbottensnatten som nu blivit svart. Tack Johanna och Chrisse för en makalös dag och GRATTIS till er båda!

PS: Tänk att ni fick norrsken på er bröllopsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *