Förberedelser för artisten & kocken Mió Evanne

Onsdagens agenda blir denna: Att först köra igenom den kommande föreställningen (helst felfritt) två gånger innan jag får göra något annat. Det blir inte felfritt, men det blir rätt bra ändå. Jag packar sedan ihop alla scenkläder och klämmer in dem i en hemlighetsfull kostympåse.

Sedan gör jag ärenden, vilket tar längre tid än väntat. Hämtar och packar bilen full med rekvisita. Beställer mat till artisterna (jag är övertydlig med de lådor som skall vara non meat och non gluten) Köper vatten i bubbelform, köper alkohol i bubbelform (samt alkoholfritt) och försöker komma på vad jag glömt bort.

Hes i halsen tar jag sedan itu med maten. Det blir brysselkål som är marinerade i vitlök, olivolja och örtsalt. Dessa ska ungsgratineras samtidigt som kycklingfiléerna. På kycklingen har jag gjort en sorts ”salsa-täcke” då jag hackat en stor tomat, 1 strå vårlök, 7 hackade oliver, 1 hackad fetaost och lite kryddor kryddor och svept om detta med aluminiumfolie. In i ugnen nu bara på 200 grader. Zeb kommer hem om en halvtimme!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *