Häl-filning & den kommande generationen

Söndag. Jag och Amoranda har stämt träff för ett hårt söndags-Pt-gym-pass och kanske är det därför som hon ringer in och sjukskriver sig. Nåväl. Jag traskar då själv iväg till gymet och gör mig av av gårdagens premiär-ångor.

PS: Om du som satt invid mig i bastun efter gym-passet och filade dina fötter och nu läser min blogg så: Jag tordes inte säga något – men då jag flydde ut ur bastun så berodde det på just denna sak. Nagelklipp, könshårstrimmning, rakning och häl-filning sköter man i hemmet. Jag vet inte vart jag snappat upp denna lärdom men jag tror att många håller med mig = ett tips alltså!

Dagens sol skiner över mig och den förstärks då Vincento och Frances (och Aidan) dyker upp för eftermiddagsfika. Vincento som är 6 och som håller på med stavning uppmärksammar en poster som ZEB (dvs INTE jag) satt upp på kylskåpet. I love you Vincento #nextgeneration (jag kommer att dö i frid, det lovar jag)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *