Here comes the Sun

Det är fredag och jag är hemma från jobbet och hämtar min kompis Sun från flygplatsen. Sun håller på med lite alternativ medicin och kör även akupunktur. Idag får jag en liten behandling och i morgon är det min tur att fixa till hennes hår.

Vi tar ikapp ”allt drama” som hänt sedan vi träffades senast, Zeb kommer hem från jobbet och Chaka-L möter upp för bubbel och middag. Hurra, vad jag älskar mina vänner.

Dagens aber är en snorig näsa och en raspig stämma och redan i ottan så gjorde jag en Covid-test bara för att vara säker = hurra det visade sig negativt.

Får sedan från flera håll informationen av att 1/3 av testerna visar fel och jag undrar varför man får sälja sådana produkter överhuvudtaget! Det blir ju liksom falsk information som då i värsta fall kan leda till att många blir smittade. BU (PS: Jag mår fint)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.