Runt en melon

Det är onsdag och onsdagarnas höjdpunkt är ju givetvis att sluta tidigt och hämta barnbarnen från förskolan. Dagens fruktstund börjar med en gissningslek och den ligger i en påse och de ska gissa. Det är svårt för melonen är halv (48 kronor!!!) och det är svårt att gissa vad det är. Men då jag berättar att den är delad så gissar de rätt med ens. Vincento vill jag ska lukta på den först innan jag äter och det är ett bra tips. Jag får även barnen att äta upp det ljusgröna fältet nära skalet och det funkar då jag berättar att det är lite likt gurka. Det blir en sångstund också och farfar berömmer dem för sin insats MEN. Jag vet att svenska folket hyllar Hooja och att de fyller sina föreställningar och folk tar med sina barn. Hur kommer det sig att det klagas på att Dragqueens läser sagor för barn samtidigt som förskolor sjunger med i:

/Banan, Melon, Kiwi & Citron. Det enda som vi bryr oss i är att bli kanon// Ja ja, Jo jo. Nå groggen var väl god. Men efter första klunken jag ändå sakna dunken/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *