Sista spinningdagen i Nice

Och vips var det måndag och vi befinner oss helt plötsligt i vår sista semestervecka. Jag går på mitt sista spinningpass för denna vecka (Zeb ämnar fortsätta) och underbara Loic trampar benen av oss tills de blir möra. Info: Varför ska jag inte spinna mer? Det är semestertider för instruktörerna och mina favvosar tar ledigt. Ja jag kör bara förmiddagspass då kvällspassen börjar efter 19.00 och då lagar jag mat och ”smuttar” på rosé. På veckans förmiddagspass så kan man alltså välja A: Svettbombsinstruktören som stinker svett (alla dryper av svett men ingen luktar som honom) eller hårdrocks-tjejen (hatar denna kategori av musik, ja jag föredrar att mata duvor, vilket jag för övrigt anser som det vidrigaste, istället för att utsätta mig för detta)

Ok. Nu matlagning. Kolla in min matlagningsinstastory här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.