Söndag med barnbarn & styrkepass

Det är söndag och Vincento och Frances vaknar först till vid 05.00 och vi pratar och slumrar oss fram till 06.30. Vincento luktar mig i munnen och konstaterar att jag inte luktar parfym idag! (jag är annars känd som parfym-mannen)

Jag gör plättar till frukost men försöker uppdatera receptet så det blir lite nyttigare, lite mer mättande. Jag adderar en banan, 1/2 dl jordnötssmör och 1/2 dl pumpakärnor och kör det tillsammans med ägg, mjöl och mjölk i mixern. Mmm.

När barnen har åkt hem så packar vi vår träningsväska, ja idag ståndar Zebs första spinningpass sedan fot-olyckan i april. Passet heter ”Tungt&Snabbt” och det kör han tillsammans med Inpuls nya coach Husse.

Efter 90 minuters kanonpass är vi alla helt färdiga, men också lyckliga och tacksamma. Tack Zeb & Husse för detta pass, ja nu är vi preparerade för nästa vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *