Strike a pose

Denna fredag är galet full av kunder och skratt, ja det är inte vilken fredag som helst utan LÖNINGSFREDAG!!! Efter jobbet så har Sax & Maskin fixat en fotograf för att uppdatera oss.

Vi har alla en pose, jag vet. Vi har en min som vi känner oss trygga med och som vi bestämt att vi ser ut. Bäst blir dock bilder då vi slungas ut ur vår frysta look och då vi spricker upp i liv. Men jag ska inte slå mig för bröstet, jag är lika fast vid min tunga-ögonlock/ ljuset-på-min-ögonfärg samt STÄNGD MUN (jag ser tandlös ut vid halvleenden. Ja ska tänderna fram så gäller ett fullt skratt)

Nu sitter jag hemma och väntar på att Zeb ska komma med hämtmat och samtidigt hoppas jag att alla frisörer blir galet fina på sina bilder. Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.