Trapp-stafett, mars-dopp & en liten insamling

Jaha då kör vi då. Semester. Vad gör man då en tidig marsdag i södra Frankrike? JO man väcker upp sin dotter och tar henne med på en 60 minuters motionsrunda! Det har vi bestämt att vi ska göra varje dag, med lite variation. Idag blir ”knorren” trapp-stafett och visst så knorras det från Amoranda – men vill man bli fin får man lida pin.

Vi äter lunch på stranden, jag tar mig ett härligt dopp och njuter av Medelhavet och det friska vattnet. Nej det är inte många som badar, det är jag och enstaka pensionärer som vågar sig i – och underbart är det.

Vi kikar in i några affärer på vägen hem, ja vår dotter har ett stort shoppingbehov, samt ett litet kapital. Jag tror vi får ta sikte på Zara och Bershka (typ H&M) här framöver, men att flanera runt är ändå toppen. Bästa stoppet ger en Aperol Spritz som utdelning…

JO min högst ojämna födelsedag närmar sig och jag har startat en insamling för ”United help Ukraine” (klicka på länken) Var med du också och stöd på ett sett som vi hade velat bli, om Putin-svinet eller någon annan hade velat ta vårt land ifrån oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *