Tummen upp & ner

I veckan har jag inte bara gett internet-tummen upp för de ”Iranska kvinnornas kamp”, för ”män som dansar pardans” och ”blomster-arrangemang”, nej jag har även blivit en grinig gubbe och gett tummen ner.

1: Kanye West (Ye) har fallit snabbare och hårdare än Lucifer från himmelriket denna vecka. INGEN vill ha med honom att göra (förutom nazisterna som nu plötsligt älskar sin första svarta man, då Ye kommit ut som antisemit) Adidas, Balenciaga bryter med honom och ingen mindre än Gunilla Persson vill stämma honom. Tummen ner!

2: Ulrika Jonsson får mig att snarka. ÅTERIGEN en intervju då hon pratar om sin höga sexdrift och hur uppfriskande det är med yngre män. Snälla vänd på det och tänk vad äckligt det hade vart om en man pratade om hur läckert det var att ligga med 20 år yngre tjejer. Tummen ner!

3: SD. Jag ger dem inte bara tummen ner, nej jag ger dem hela fuck-fingret (det ger jag även alla er som röstat på dem) Rebecca Ädel (SD-topp i Nynäshamn) får avgå då hon liksom många av sina partikamrater visar sig vara = NAZIST. Hon har skrivit om ”rasblandningens ofrånkomliga defekter”, använder n-ordet flitigt, välkomnar en ny Hitler och beskriver sig själv som nationalsocialist. Rebecca jobbar som lärare i Nynäshamn och jag hoppas skolan inte bara ger henne fingret utan även en sparken.

Nu är det helg. Jag fyller på mitt glas med Champagne och försöker att tänka på något som får tummen att resa sig uppåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *