3 förtjusande block

Dagen är indelad i tre block. Block 1: Från 8 -12 så jobbar jag järnet på salongen. Block 2: från 12 – 13:30 så gör jag klart andrastämmorna till min nya sång ”Allra käresta min”. Block 3: Jag hämtar upp Amoranda och tillsammans hämtar vi ut Vincento och Frances från förskolan/ förskoleklassen och beger oss hem till dem för att HA KUL!

Vi har alltid en pedagogisk fruktstund då vi träffas. De ska gissa vilken frukt jag har med mig denna dag. Ibland får de klämma på en påse och med hjälp av formen ska de lista ut vilken frukt det är. Ibland får de fråga mig frågor som jag bara besvarar med ”ja” eller ”nej” osv. Idag kommer jag på något nytt. Se filmen!

Nu är jag åter hemma och Zeb kommer med middagen. Sedan är orken dessvärre slut (nej jag orkade inte med något gym) och kvällen tillhör soffan och ”Sveriges Mästerkock” Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *