En 3 stopps-deluxe-dag

Idag packar vi vår väska för att åka upp till familjens sommarstuga (vilket är ett Italienskt mansion uppe i bergen) På vägen dit gör vi två fantastiska stopp, ja vi börjar med lunch på en Michelin-restaurang vid namn Bell´s. De beskriver sin stil som ”Franch” vilket är en kombo av french + ranch och det stämmer mycket väl. Det finns sniglar och musslor, men också stora stekar och pommes på menyn.

Vi fortsätter sedan till vingården Stolpman där vinprovning stundar. Det visar sig otippat att jag fick en flaska från denna vingård från min man efter showens premiär, ja då fick jag presenten ”Love you bunches”. Under en stor ek (500 år gammal) så dukas sex olika viner fram och vi njuter av fulla drag:

Sedan når vi fram till ”sommarstugan” i Hollister och packar upp våra väskor. Nedanför huset ser man havet, i ett hus invid (här bor man med typ 1 km avstånd från varandra) huserar Julia Roberts. Daniel grillar en stek och vi kryper ner i jacuzzin.

Ett mörker och en tystnad sänker sig över nejden och vi kryper slutligen ner i våra sängar och somnar som ett par bokmärks-barn. Gud som haver barnen kär…

mörkret och den stora tystnaden sänker sig över nejden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *