En kväll på teatern

Ja så var det då ÄNTLIGEN vår tur att gå på Norrbottensteaterns HYLLADE föreställning ”Ja må hon leva”. På teaterns sida skriver man ”För hundra år sedan fick Sveriges kvinnor efter en lång och mödosam kamp äntligen rösta i riksdagsval. Precis där tar revyföreställningen Ja må hon leva! av Emma Peters och Emma Molin sin början, med Fogelstadkvinnorna som skålar för sin välförtjänta seger”

Då undrar ni förstås vad jag tyckte och jag ljuger inte då jag säger att det här är DEN BÄSTA föreställning jag någonsin sett!!! Försök få tag på en biljett om möjligt är innan den slutar gå.

Jag hade velat ta massor med bilder från föreställningen för att visa alla fantastiska peruker/ kostymer/ koreografi etc, men det var förbud att ta bilder så jag lydde. Igen – BOKA NU!

PS: Efter föreställningen så går vårt gäng ut på Bistro Norrland och blir serverade en middag för ett kungahus. Tusen tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *