En mustig söndag

Äntligen söndag! Jag älskar söndag och oroar mig föga inför morgondagen. Idag så ska saker uträttats och idag ska jag även uppnå en sorts meditativ trans. Hur gör man då? Tja en promenad är en bra start på dagen och varför inte prata med en lillasyster (Bec) som just fått veta att hon blivit uppsnappad av något stort inom sin genre (dans) som jag ännu inte får förtälja.
Sedan är sortering något nödvändigt för den meditativa transen. Jag tar mig om krydd och flask-skåpen. JAG ÄLSKAR KRYDDOR, ja jag köper det flesta kryddorna från Krusmyntagården på Gotland. Sedan hamstrar jag kryddor på marknader i Frankrike och mixar sedan ihop dessa med de redan befintliga. Det kan ta några timmar att smaka av men sedan känner jag mig nöjd. Ja burkarna är märkta väldigt tydligt typ ”Kyckling”, ”Köttfärs” och ”Taco” men jag kan berätta att i tacoburken finns nu 8 olika sorters kryddor (HATAR Coops äckliga taco-krydda)

Det blir gym med Amoranda, det blir lyx-nudel-lunch med massor av krispiga grönsaker (vi har laga-mat-men-ej-baka på vårt schema) och sedan får hon se max ett avsnitt av ”Flash” på Netflix. Sedan blir det kreativt. Jag messar med Frankrike och påbörjar projekt skriva duett där båda språken får plats. Hm, jag är rätt nöjd men jag behöver hjälp från en fransk cool artist (tänk Björk & Karin Dreijer) för att få det hela att funka med den franska delen. För att korra engelskan och att uttrycken blir rätt så textar jag kusin Angel i Kanada.
You get by with a little help from your friends.
Tacokryddan lockar i kryddhyllan och även om jag inte är så förtjust i det mexikanska köket så gör jag min egen taco-version och tycker såklart att detta var den bästa tacon jag någonsin ätit. Nu är det redan kväll och det känns som om jag sugit ut varje droppe av denna söndag. RuPaul ska nu ta mig med på en roast och jag kommer nog att falla i dvala redan vid 22-snåret (ja jag gick upp 05:00) Hoppas att er söndag också var mustig och att ni är nöjda med veckan som passerat. Om inte så har ni chans att börja om redan i morgon. Amen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *