En nyårsafton i Nice

Årets sista dag alltså. Jag börjar med att tacka 2021 för alla höjdpunkter och nyfiket funderar jag på vad 2022 ska ha med sig i bagaget. Vi gör en extra god och stabbig frukost och efter ett supertungt spinningpass så spatserar vi ner till stranden. Vi käkar lunch på stranden och vi tar samtliga ett dopp i det friska Medelhavet för att tvaga av oss de dåliga som följde med 2021.

Det blir champagne och ostron på balkongen och jag lagar lyxmiddag med kyckling som är fylld med persilja och kantarellstuvning + ugnsbakade potatis-mynt + sallad. Mmm. Vi har även investerat i en massa lyx-naturviner så på något underligt sätt slinker ner.

Vid 22.00-snåret tar vi en tur på stan för att ta tempen på hur Nice festar, och här som överallt så firas det såklart (och många sänder kanhända en RIP till Betty White)

Som genom ett trollslag lyckas jag hålla mig vaken till tolvslaget och vi öppnar en till Champagne och skålar samtidigt som fyrverkerier exploderar runt om kring oss. Gott nytt år mina läsare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *