Som prinsar på ett slott

Det är sista dagen här i Toscana och vi går upp tidigt för att städa ur lägenheten och hinna med lite sol och dopp-i-pool. Planen är att lämna av Pierre och Milano vid en tågstation, ja de ska till Stockholm redan idag – medan vi ska ha en sista måltid.

De har utlovat ett spartanskt boende (på detta sätt hamnar vi närmare flygplatsen på måndag morgon) så här sista kvällen, med rustik god mat och en eventuell vinprovning. MEN det hela blir till en överraskning då det visar sig vara ETT RIKTIGT FANTASTISKT SLOTT!

Rummet är en dröm och Zeb badar badkar och jag tar en powernap och känner mig som en prins. Vi spatserar runt i slottsparken med en drink, målar akvarell (Danjell har med sig papper och akvarellpennor) och har en photo-session som inkluderar hopp av olika slag.

Sedan middag: Zeb ger sin tre-rätters 5+5+5, jag ger min 5+4+5 (vildsvinet var lite översaltat vilket jag ”botar” en lite pressad citron) och jag är helt lyckligt matt av all mat, alla intryck och våra fantastiska vänner.

Natten är här. Den sista i Italien. Tacksamma så slumrar vi i den stora sängen och bävar för frosten som väntar på oss hemma i norr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *