Dagens alla roller

Denna morgon iklär jag mig mina nya löparskor och blir idrottsmannen som springer 10km. Sedan iklär jag mig frisörrollen och njuter av det underbara jobb jag har och att kunderna återvänt efter Covid-krisen.

Efter jobbet blir jag ”Mon ami Mió” och tränar mina sånger inför söndagen, för att sedan axla rollen som farfar och cykla till barnbarnen med en ryggsäck full av grönsaker. Det ska bli sallad (jag tar på mig förklädet och blir kock) och vår son (kocken) Aidan kompletterar med Parma-skinka & burrata. Jag har även funnit svenska jordgubbar som sallads-ingrediens – vilket gör barnbarnen euforiska.

Jag har blivit lite större på sistone och min 16 år gamla Dries Van Noten T-shirt som jag vårdat ömt (inköpt i Antwerpen) byter denna dag ägare. Den är lite stor med det bekymrar inte Vincento det minsta.

Tack älskade Team Evanne för att jag har er, utan er vore jag inget. Amen.

PS: Vincento har även ärvt mitt högra lite mer hängande ögonlock – #loveit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *